Joomla 2.5 Slideshow created by users based hosting reviews hosing guide and ratings.
I always recommended BlueHost Reviews for my clients. How to find the best web hosting service for business websites.

Recuperari daune asigurari


recuperari daune asigurari   Relatarile conducatorilor auto (si ale posesorilor de orice tip de asigurare) despre problemele pe care le intampina pana reusesc sa intre in posesia despagubirilor cuvenite pe politele de asigurare Casco sau pe politele RCA inmanate  de catre cei vinovati de producerea accidentului seamana atat de mult, incat duc cu gandul la o strategie premeditata a asiguratorilor. Reclamatiile primite de CSA si de Autoritatea pentru Protectia Consumatorului, ca si numeroase relatari postate pe site-urile si blogurile specializate arata ca obstacolele intampinate de conducatorii auto detinatori de polite Casco/RCA si ale asiguratilor, in general, in a primi de la asiguratori despagubirile cuvenite in urma daunelor inregistrate nu prea mai pot fi privite ca exceptii, ci ca o autentica problema de sistem.

   Procedura obtinerii despagubirilor cuvenite de catre datinatorii de polite de asigurare (RCA, CASCO, de viata, medicala, pentru cladiri, carte verde etc.) seamana cu un drum plin de hartoape birocratice.

   Intregul calvar incepe odata cu formularea solicitarii de deschidere a dosarului de dauna.

   Asiguratii se plang ca, dupa deschiderea dosarului, o buna perioada de timp nu mai primesc nicio veste de la firma. Dupa care incep sa fie bombardati cu telefoane din minut in minut: asiguratului i se cere sa vina cu mai multe oferte de pret pentru piesele de schimb care urmeaza sa fie utilizate la reparatia in service, asiguratorul urmand sa-si dea acceptul pentru cele mai ieftine. De asemenea, sunt obligati sa mai faca niste drumuri, intrucat, de multe ori, dosarele de dauna sunt pastrate exclusiv la sediile centrale ale firmelor, fara sa existe exceptii. Iar procedura se prelungeste la nesfarsit, intrucat asiguratorii cer mereu asiguratilor dovezi suplimentare referitoare la modalitatea de producere a accidentului si la daunele inregistrate.

   Alteori s-au semnalat cazuri in care asiguratorii au refuzat plata despagubirilor pe politele RCA emise de ei conducatorilor auto vinovati de producerea accidentelor in cauza. Acestia le sugereaza soferilor pagubiti sa solicite plata reparatiilor la firma la care au incheiat polita Casco, urmand ca, ulterior, acestia din urma sa dea in judecata compania care a subscris polita RCA pentru a-si recupera banii.

   In fine, asiguratii reclama cazuri in care societatile de asigurari nu respecta clauzele contractuale si depasesc termenul-limita de achitare a despagubirilor sau refuza sa plateasca anticipat un procent din acestea, chiar si in cazurile in care contractul prevede aceasta obligatie.

   In astfel de situatii, angajarea unui avocat specializat in dreptul asigurarilor este astfel, primul pas pentru a iesi dintr-o disputa cu compania de asigurari.

   CABINETUL DE AVOCAT “TIRDEI CONSTANTIN” ofera servicii de inalt profesionalism si de reprezentare la toate treptele de jurisdictie.  

    Oferim :

- Consultanta si asistenta juridica in diferite domenii de specialitate (drept civil, drept comercial, drept financiar fiscal) precum si:

- Reprezentare si asistenta juridica persoanelor prejudiciate printr-un delict civil, prin neexecutarea sau executarea tardiva a unui contract:

             -de asigurare de raspundere civila;

            - de asigurare de raspundere civila auto pe teritoriul Romaniei (RCA) si in strainatate (sistem “Carte Verde”);

            - de asigurare CASCO;

            - de asigurare medicala pentru calatorii in strainatate;

            - de asigurare de viata;

            - de asigurare privind cladirile apartinand persoanelor fizice;

            - de asigurare privind bunurile (cladiri si/sau continut) apartinand persoanelor juridice;

- Reprezentare si asistenta juridica persoanelor prejudiciate material sau/si moral prin vatamare corporala, soldata sau nu cu invaliditate, deces, pagube la bunuri) in fata asiguratorului de raspundere civila a persoanelor vinovate de producerea unor accidente rutiere precum si in fata instantelor judecatoresti competente;

- Reprezentare si asistenta juridica privind exercitarea dreptului la reparatiune pentru daune materiale si morale rezultate in urma accidentelor auto;

- Consultatii privind interpretarea juridica a diferitelor polite de asigurare;

- Consultanta/asistenta juridica si/sau redactarea cererilor/actelor/actiunilor in domeniul dreptului asigurarilor;

- Reprezentare juridica acordata persoanelor fizice sau juridice asigurate in raport cu societatile de asigurari in caz de neexecutare, executare necorespunzatoare sau tardiva a obligatiilor izvorate din contractele de asigurare.

  Garantam fiabilitate. Este o calitate esentiala atunci cand se apeleaza la serviciile unui avocat pentru a rezolva in mod adecvat problemele voastre juridice. Construim relatii de durata si mentinem un nivel ridicat de interactiune cu clientii nostri.

  Ne concentram pe nevoile individuale ale fiecarui client in domeniile noastre de practica juridica si ne preocupam de interesele lui pe termen scurt si lung.

  O firma de avocatura dedicata fiecarui client, orientata spre rezultate.

Contactati-ne azi pentru o consultatie initiala gratuita.

Adresa sediu

Str. Calarasi, nr. 57, etaj 2, ap. 2, Sector 3, Bucuresti, la 5 minute de Piata Unirii

Adresa email

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Contact

Mobil (Vodafone): 0731 089 055

Mobil (Cosmote): 0762 097 468

Fix/ fax: 021 323 31 18

Parteneri: Avocat,

Free Professional Joomla Templates designed by Hosting